Lejlighederne

Lejlighederne er skabt i moderne og skandinavisk stil med alle de originale detaljer bevaret fra skolens ophav. Lys og luft er n√łgleordene i lejlighedernes indre, hvor det hvide interi√łr g√łr rummene lyse sammen med de h√łje vinduespartier.

Man har med de lyse trægulve og mangfoldigheden, der ligger i rummenes karakter formået at bibeholde sjælen på en moderne og nordisk måde.

Lejlighederne i cottage 2, 3 og 4 er alle 2-v√¶relses lejligheder plus hems og sp√¶nder fra 93 kvm. til 97 kvm. I lejlighederne er der etableret en stor, praktisk hems, som har mange gode anvendelsesmuligheder. Lejlighederne i hovedbygningen er 2 eller 3-v√¶relses lejligheder fra 94 kvm. til 127 kvm. med dejligt lysindfald og synlige bj√¶lker i de √łverste lejligheder.

Til hver lejlighed, kan der lejes en parkeringsplads lige uden for d√łren.

Smukke bevarede palævinduer pryder lejlighedernes facader i en bred udstrækning helt til lofterne. Badeværelserne er med lyse sten i varme toner med et minimalistisk islæt.

H√łje lofter viser sig indvendigt i alle lejlighederne og medf√łrer volumen og herskabeligt sj√¶l. Under de lavere lofter i sovev√¶relse og badev√¶relse h√¶nger kontrastfulde metalsp√¶r i m√łrke nuancer. I de √łverste lejligheder prydes loftet af bygningens originale sp√¶r, hvilket tilf√łrer lejlighederne endnu mere karakter.

Det √•bne k√łkken er lavet i hvide, grebsfri skabselementer fra Svane og byder p√• rigeligt med opbevaringsplads. I overskabene er der fastmonteret spots, som s√łrger for et behageligt arbejdsmilj√ł.

Transparente glasd√łre st√•r mellem rummene, der strategisk s√łrger for et flot lysindfald til alle lejlighedens lokaler. Imens g√łr glasafsk√¶rmningerne p√• den √łverste hems, at rummenes to plan forenes og med en fin udsigt.

Den store hems spreder sig på det fulde areal over badeværelse og soveværelse sammenlagt. Hemsen har et væld af anvendelsesmuligheder. Man kan nemt etablere et kontor, læseværelse eller blot bruge det til opbevaring/gæsteværelse.

Se mere omkring hver enkelt lejlighed under menupunktet "Boliglejemål".

Scroll to Top