Filtre

Se vores ledige lejemål i Aalborg

Hos Aalborg Boligadministration ApS kan du udforske vores brede udvalg af ledige lejemål i Aalborg og omegn. Vi sørger for, at siden altid er opdateret med vores nyeste lejeboliger. Benyt blot sortering og filtrering på siden for nemt at finde dit drømmelejemål. Som professionelt administrationsfirma kan vi tilbyde både rådgivning og boligudlejning, og vi sørger altid for at have dit velbefindende prioriteret højst. Af lejemål kan vi tilbyde:

  • Lejligheder i Stor-Aalborg og Nordjylland
  • Erhvervslejemål, herunder kontor, lager og produktionslokaler
  • Boxrum / depotrum til opbevaring
  • Garage leje og carport leje

Vi har altså et stort udvalg af lejemål i Aalborg og omegn, som appellerer til både private og erhverv. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om erhvervsleje, boligudlejning eller leje af garage i Aalborg.

Find lejligheder i Aalborg

Aalborg Boligadministration ApS kan tilbyde dig ledige lejeboliger i Aalborg Centrum, Vestbyen, Aalborg SV og Hasseris i flere prisklasser. Alle vores boliger har en vicevært tilknyttet, så du altid kan få hjælp hurtigst muligt, hvis der opstår et problem.

Lej en garage og beskyt bilen

Det kan være nærmest livsforringende at skulle lede efter en parkeringsplads, der bare ikke er til at finde – især når man bor i midtbyen. Aalborg Boligadministration ApS tilbyder garage udlejning og leje af carport eller P-plads ved vores ejendomme. Det bliver dermed nemmere at finde en plads til bilen tæt på hjemmet, og bilen bliver dermed også bedre beskyttet mod voldsomt vejr, hærværk og tyveri.

Mangler du billig opbevaring? Tjek vores boxrum og depotrum ud

Hos Aalborg Boligadministration ApS kan du leje et boxrum, således at de genstande, du ikke benytter på daglig basis, kan pakkes væk og være ude af syne. Ved benyttelse af et depotrum kan du ligeledes frigive pladsen derhjemme eller på kontoret. Dette gør oftest miljøet mindre stressende at være i, fordi der er færre unødvendige genstande at kigge på og sortere i.

Ledige erhvervsmål til din virksomhed

Har din virksomhed brug for nye erhvervslokaler? Så er Aalborg Boligadministration ApS de rette at lede hos. Vi tilbyder både små og store erhvervslejemål med mulighed for medleje af lager til diverse slags erhverv.

Er du interesseret i et af vores lejemål? Kontakt os i dag!

Aalborg Boligadministration ApS har administreret boliger over hele Nordjylland siden 1995. Vi er kompetente til at rådgive og hjælpe med at finde det rette lejemål til netop dig. Kontakt os i dag, så vi kan aftale nærmere vedrørende fremvisning af bolig, depotrum, garage og mere.

Scroll to Top