Østerbro 18

Ejendommen er beliggende tæt ved “det gamle el-værk” og kulturcenteret Nordkraft. Der er en kort gåtur til gågaden og den fine havnepromenade. Lejlighederne har udsigt over grønne områder på gårdsiden, hvor der er fælles gårdanlæg. Derudover har alle lejligheder porttelefon.

2-14-1

FÅ DE FØRSTE 2 MÅNEDERS HUSLEJE GRATIS Dejlig lejlighed beliggende tæt på musikkens hus, Nordkraft samt den nye havnefront. Lejligheden består af 4 værelser, køkken alrum samt bryggers. Lejligheden er indrettet med et hvidt køkken. Der er i lejemålets køkken installeret: Køle/fryseskab Indbygningsovn Keramisk kogeplade Opvaskemaskine Emhætte Der er i lejemålets bryggers installeret: Vaskemaskine Tørretumbler […]

2-14-1 Læs videre »

2-14-6

Flot renoveret 3. vær. beliggende tæt på centrum, Nordkraft samt den nye havnepromenade. Dejlige grønne områder i gårdmiljø samt tæt på busforbindelse. nyt hvidt køkken med induktionskomfur, emhætte, opvaskemaskine, køle/fryseskab samt vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med badskab, spejlskab samt bruseniche med spots i loftet.  

2-14-6 Læs videre »

2-14-5

Flot dejlig lys 4 værelses lejlighed med stor altan Lækkert hvidt højglans køkken med følgende hvidevarer: Køleskab Fryser Indbygningsovn i skab Keramisk kogeplade Væghængt emhætte Opvaskemaskine Der er i badeværelset et flot skabsarrangement med bruseniche. Der er i bryggerset installeret: Vaskemaskine Tørretumbler Der er afhøvlede gulve i stue og værelser samt garderobeskabe i værelser.  

2-14-5 Læs videre »

2-14-3

Dejlig 4 værelses lejlighed tæt ved Nordkraft og Aalborgs nye havnemiljø. Hvidt højglans køkken med sort bordplade samt mørkegrå gulvbelægning.Hvidevarer: køleskab, skabsfryser, indbygget ovn, keramisk kogeplade og emfang. Badeværelse med hvidt højglans vaskearrangement med sort vask/bordplade. Bruseniche, væghængt toilet, håndklædetørrer og gulvvarme. Hvide fliser på vægge og sorte fliser på gulvet. Stor stue med udsigt.

2-14-3 Læs videre »

2-14-8

Lejlighed med god beliggenhed tæt på Nordkraft og havnefronten. Hvidt køkken, med komfur, emhætte, køle/fryseskab samt opvaskemaskine. I bad er der vaskemaskine, bruseniche, vask med spejl. Entre, soveværelse og stue med afhøvlede olierede trægulv, linoleum i køkken. Fint gårdmiljø og tæt på Østre anlæg.

2-14-8 Læs videre »

2-14-2

Skøn nyrenoveret 3 værelses lejlighed med terrasse Her er muligheden for at leje en nyrenoveret 3 værelses lejlighed beliggende tæt på Nordkraft og havnefronten. Lejemålet har en dejligt gårdmiljø. Lejligheden er indrettet med en stue, hvor der er en tilhørende spisestue, et værelse, et køkken samt et badeværelse. Der er terrasse med udgang fra køkkenet.

2-14-2 Læs videre »

2-14-1 Gammel

Dejlig lejlighed beliggende tæt på musikkens hus, Nordkraft samt den nye havnefront. Lejligheden består af 4 værelser, køkken alrum samt bryggers. Lejligheden er indrettet med et hvidt køkken. Der er i lejemålets køkken installeret: Køle/fryseskab Indbygningsovn Keramisk kogeplade Opvaskemaskine Emhætte Der er i lejemålets bryggers installeret: Vaskemaskine Tørretumbler Gulvene er afhøvlede trægulve i 3 af

2-14-1 Gammel Læs videre »

2-14-7

Skøn nyrenoveret 4 værelses lejlighed med stort køkken-alrum Her er muligheden for at leje en nyrenoveret 4 værelses lejlighed. Lejemålet har et skønt gårdmiljø. Lejligheden er indrettet med et køkken-alrum, stue, soveværelse med walk-in, 2 værelser med skabe til opbevaring, entre, vaskerum samt badeværelse. Lejligheden er indrettet med nyt lyst køkken, hvor der er installeret

2-14-7 Læs videre »

2-14-5 Gammel

Der er hensættes p.t kr. 483,00 pr. mdr. til § 22 – indvendig vedligholdelse. Lejemåler er uopsigeligt i de første 12 mdr. Flot nyrenoveret lejlighed tæt på Nordkraft og den nye havnefront. Lækkert hvidt højglans køkken med køleskab, fryser, indbygningsovn i skab, keramisk kogeplade, væghængt emhætte og opvaskemaskine. Badværelse med bademiljø i hvid højglans, gulvvarme,

2-14-5 Gammel Læs videre »

2-14-4

Dejlig renoveret 3. vær. lejlighed beliggende tæt på den nye havnefront samt Nordkraft. Der er et dejlig gårdmiljø samt tæt på busforbindelse. Nyt hvidt køkken med induktionskomfur, emhætte, opvaskemaskine, køle/fryseskab samt vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med badskab, spejlskab samt bruseniche med spots i loftet. Der er porttelefon i ejendommen.

2-14-4 Læs videre »

Scroll to Top