Knudsgade 10/Valdemarsgade 7

Ejendommen er renoveret. Her findes fælles gårdanlæg samt fælles vaskeri. Alle lejligheder har porttelefonanlæg samt tilhørerende tremmerum i kælderen.

Ejendommen er beliggende tæt ved nærbanen og nær Sygehus Nord.

1-7-6

Velkommen til denne centralt beliggende lejlighed i Aalborg Vestby. Lejligheden byder på et lyst køkken med hvide skabe og linoleumsgulv. Køkkenet er udstyret med: Komfur Emhætte Køle/fryseskab. Badeværelset har fliser på gulv og vægge, gulvvarme samt spejl- og vaskeskab. Soveværelset har indbyggede garderobeskabe, og der er yderligere opbevaringsplads i entréen. Stue og soveværelse har afhøvlede […]

1-7-6 Læs videre »

1-7-13

Dejlig lejlighed med bl.a. hvidt køkken med spiseklap, komfur, køle/fryseskab og emfang. Badeværelse med fliser på gulv og vægge, spejlskab og brusestang. Skab i soveværelse. Oliebehandlede trægulve i entre, stue og soveværelse samt linoleum i køkken. Fælles vaskeri i kælder. Husdyr er ikke tilladt.

1-7-13 Læs videre »

1-7-12

Hyggelig lejlighed med bl.a. hvidt køkken med komfur, køle/fryseskab og emhætte. Badeværelse med fliser på gulv og loft, spejlskab og brusestang. Skab i soveværelset. Oliebehandlede trægulve i entre, stue og soveværelse samt linoleum i køkken. Spots i lofter i køkken og bad. Fælles vaskeri i kælder og kælderrum. Husdyr er ikke tilladt.

1-7-12 Læs videre »

1-7-5

Dejlig 3-værelses lejlighed Lejlighedens køkken er med følgende: Køle-/fryseskab Induktionsplade Emhætte Ovn Badeværelset er med fliser på gulv og vægge, vask med underskab samt et spejl og et skabsarrangement. På badeværelset er der desuden installeret: Vaskemaskine Tørretumbler Der er skabe i soveværelset. Der er oliebehandlede fyrretræsgulve i stuer og soveværelse, samt linoleumsgulv i køkken. Lejligheden

1-7-5 Læs videre »

1-7-15

Hyggelig lejlighed med hems. Hvidt køkken med komfur, køle/fryseskab, emhætte og spiseklap. Badeværelse med fliser på gulv og vægge. Garderobeskab. Oliebehandlede fyrretræsgulve i entre, stue og soveværelse samt på hems. Linoleumsbelæging i køkken. Fælles vaskeri i kælder Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejligheden.

1-7-15 Læs videre »

1-7-11

Lejlighed med hvidt køkken med køle/fryseskab, udtræksemhætte, keramisk kogeplade og ovn. Badeværelse med gulvvarme, vaskeskab og spejlskab. Spots i lofter i køkken og bad. Oliebehandlede trægulve i stue, soveværelse og entre. Linoleumsbelægning på gulv i køkken. Skab med skydelåger i soveværelse.

1-7-11 Læs videre »

1-7-14

Hyggelig 2 værelses lejlighed I lejlighedens køkken er der installeret følgende: Køle-/fryseskab Komfur Emhætte Badeværelse med fliser på gulv og loft, spejlskab og brusestang. Skab i soveværelse. Oliebehandlede trægulve i entre, stue og soveværelse samt linoleum i køkken. Der er porttelefon. Fælles vaskeri i kælder. Husdyrhold er ikke tilladt.

1-7-14 Læs videre »

1-7-7

Dejlig lejlighed beliggende i Vestbyen, tæt på centrum. Hvidt Biga-køkken med emhætte, komfur og køle/fryseskab. Badeværelse med fliser på gulv og vægge. Afhøvlede olie/ludbehandlede gulve, dog linoleum i køkken. Fællesvaskeri samt kælderrum.

1-7-7 Læs videre »

1-7-9

Skøn lejlighed med central beliggenhed Der er i lejemålets køkken installeret: Køle/fryseskab Ovn Keramisk kogeplade Emhætte Badeværelset er med vaskeskab og spejlskab. Derudover er der installeret: Gulvvarme I soveværelset er der skabe med skydelåger. Der i trægulv i stue, soveværelse og entre. Derudover er der linoleumsbelægning på gulvet i køkken. Lejen indeholder henlæggelse til indvendig

1-7-9 Læs videre »

1-7-2

Lejen indeholder henlæggelse til indvendig vedligeholdelse § 22 p.t. kr. 198,75 pr. md. Lejemålet er med hvidt Biga-køkken med mahognikanter, køle/fryseskab, glaskeramisk komfur og emhætte. Badeværelse med fliser på gulv og vægge, gulvvarme, spejlskab samt vask i indbygningsskab. Garderobeskabe. Linoleum på gulv i køkken og entre. Afhøvlede og oliebehandlede gulve i stue og soveværelse.

1-7-2 Læs videre »

1-7-3

Dejlig lejlighed med nyt køkken med komfur, køle/fryseskab og emhætte. Badeværelse med fliser på gulv og vægge, skabsarrangement og brusekabine. Skabe i soveværelse. Afhøvlede og lud/oliebehandlede gulve i stuer og soveværelse. Linoleum i køkken. Porttelefon. Vaskesøjle. Der må ikke holdes husdyr.

1-7-3 Læs videre »

1-7-1

Skøn lejlighed centralt beliggende i Aalborg Lejlighed står med hvidt køkken, komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine og spots. Nyt badeværelse med vask med underskab, spejlskab, brusehjørne samt vaskesøjle. Skabe i soveværelse. Trægulve i stuer og soveværelse. Linoleum i køkken og entre. Der arbejdes pt. med udskiftning af vinduer i hele ejendommen.

1-7-1 Læs videre »

1-7-8

Skøn 2-værelses lejlighed i Aalborg Lejlighedens køkken er med følgende: Køle-/fryseskab Komfur Emhætte Badeværelset er med fliser gulv og vægge, vask med underskab, spejlskab samt opsat brusevægge i bad. Der er skabe i soveværelset. Der er afhøvlede/oliebehandlede gulve i stue og soveværelse samt linoleumsgulv i køkken og i gang. Lejligheden har installeret en porttelefon. Til

1-7-8 Læs videre »

1-7-10

Lejligheden er tidligere renoveret med nyindrettet køkken med køle/fryseskab, emhætte, keramisk kogeplade og ovn. Badeværelse med gulvvarme, vaskskab og spejlskab. Sports i nedsænket lofter i køkken og bad. Oliebehandlede trægulve i stue, soveværelse og entre. Linoleumsbelægning på gulv i køkken. Skydeskab i soveværelse.

1-7-10 Læs videre »

Scroll to Top