Dannebrogsgade 45

Ingen beskrivelse

Billeder på vej

99-5-20

Ungdomsbolig – man skal være under uddannelse Fin lille ungdomsbolig beliggende i Vestbyen tæt på nærbanen og bus. Gode indkøbsmuligheder samt tæt på grønne områder. Lejligheden har et køkken med følgende: Bad med bruseniche, fliser på vægge og gulve. Du skal være under uddannelse for at komme i betragtning til lejligheden. Der er porttelefon i […]

99-5-20 Læs videre »

99-5-15

Ungdomsbolig – man skal være under uddannelse. Fin lille ungdomsbolig beliggende i Vestbyen tæt på nærbanen og bus. Gode indkøbsmuligheder samt tæt på grønne områder. Lejligheden har et hvidt køkken, køle/fryseskab, emhætte, komfur. Bad med bruseniche, fliser på vægge og gulve. Stue med lille altan. Du skal være under uddannelse for at komme i betragtning

99-5-15 Læs videre »

99-5-16

Fin lille ungdomsbolig beliggende i Vestbyen tæt på nærbanen og bus gode indkøbs muligheder og dejlig grønne områder. Lejligheden har et  hvidt køkken, køle/fryseskab, emhætte, komfur. Bad med bruseniche, fliser på vægge og gulve. Du skal være under uddannelse for at komme i betragtning til lejligheden.

99-5-16 Læs videre »

99-5-17

Ungdomsbolig – man skal være under uddannelse. Fin ungdomsbolig beliggende tæt på grønne områder, tæt på bus til universitet og cafeer. Lejligheden består af soveværelse, køkken, bad og stue. Kælderrum til lejemålet. Dejligt gårdmiljø og vaskeri.    

99-5-17 Læs videre »

99-5-19

Fin lille ungdomsbolig beliggende i Vestbyen tæt på nærbanen og bus gode indkøbs muligheder og dejlig grønne områder. Lejligheden har et  hvidt køkken, køle/fryseskab, emhætte, komfur. Bad med bruseniche, fliser på vægge og gulve. Stue med lille altan. Du skal være under uddannelse for at komme i betragtning til lejligheden.  

99-5-19 Læs videre »

Scroll to Top