Strandvejen 19, 4. Lejl. 16 9000 Aalborg

Lækker New-Yorker lejlighed beliggende i Aalborg vestby.

Lejligheden indeholder √©ntre, sovev√¶relse, badev√¶relse og et indbydende k√łkken-alrum. Lejlighedens stil er inspireret af et industrielt boligkvarter i Brooklyn, New York i form af r√• detaljer som pudsede lofter og fritliggende r√łr som skaber en rustik atmosf√¶re i boligen. Mellem stue og sovev√¶relse er der en stor vinduesv√¶g, som f√•r pladsen til at synes st√łrre og giver et godt lysindfald i lejligheden.
I lejligheden er der et minimalisk k√łkken, der ogs√• er udf√łrt i et industrielt look med indbyggede hvidevarer i form af:

  • opvaskemaskine og k√łle/frys. Ydermere er der indbygningsovn, kogeplade samt emh√¶tte. Der er i lejligheden ogs√• vaskemaskine og t√łrretumbler.
    Lejlighedens badeværelse er lækkert lys med gulvvarme samt vask med skabsarrangement. Der er stort garderobeskab i soveværelset. Gulvene i lejligheden er belagt med vinyl i trælook.
    N. B. Billeder er fra pr√łvelejlighed.

Yderligere information om ejendommen

Strandvejen 19

Ejendommen er et multihus der indeholder New Yorker-lejligheder p√• 3., 4. og 5. sal samt caf√©, kunstskole, yoga og flere aftenkursustilbud. I ejendommen er der derfor gode muligheder for at nyde godt af kulturelle tilbud i stueetagen. Ejendommen er topmoderne, og her er der t√¶nkt over sikkerheden b√•de med d√łrtelefon, belysning, brandsikkerhed og cykelparkering. Til brug for affaldssortering er der molokker udenfor ejendommen.

Ejendomme er beliggende i en bydel i rivende udvikling tæt på rekreative fjordområder og med gåafstand til centrum. I bygningen er lejlighederne nyindrettede i 2018.

I Aalborg vestby finder man: Vestbyen Station, restauranter, indk√łb, parkeringsmulighed i p-hus.

Fakta om lejemålet

Type:
Bolig, Lejlighed
Sags nr.:
57-1-33
Værelser:
2 værelser
St√łrrelse:
70 m2
Energimærkning:
A2010
Overtagelse:
Snarest

√ėkonomi

Leje pr. mdr.:
7.904,00
A/c varme:
500,00
A/c vand:
300,00
A/c EL:
Antennebidrag:
Internet:
Renholdelse:
Fællesudgifter:
Driftsudgift:
Total pr. md:
8.704,00
Depositum:
23.712,00
Forudbetalt leje:
7.904,00
Scroll to Top