Reserveret

Propellen 39 9430 Vadum

Ny-opført rækkehus med gulvarme i badeværelserne, hvide HTH køkkener, alt er moderne og med gode faciliteter. Til rækkehuset hører et skur, en carport samt egen. Propellen placerer sig centralt i Vadum lige ved siden af den nye Rema 1000 på hovedvejen, Ellehammersvej. Herfra er der direkte busforbindelser til Aalborg lige udenfor døren og under 1 km til Vadum Skole og Vadum Hallen samt kun 750 m til de to børnehaver i Vadum.

Boligerne vil være godt indrettet med gode kvalitets materialer.
I midten af byggeriet vil der komme et stort grønt fælles gårdhave, som alle beboerne vil have adgang til.

Der er installeret alt i hvidevarer, herunder køle/fryseskab, opvaskemaskine, ovn, induktionskogeplade, emhætte, vaskemaskine og tørretumbler.
Derudover er der indlagt fibernet i alle rækkehusene.

Enderækkehuse har vinduer i gavlen og intet ovenlysvindue i køkkenet.

El, vand, varme mv. betales og afregnes direkte til med forsyning.

Yderligere information om ejendommen

Propellen 1-53

Du bliver mødt af en nydelig gårdhave foran boligen, hvor en stilren og enkel carport står til rådighed for familiens køretøj. Her er der også adgang til et rummeligt skur.

​Du træder ind i en lys entré med god garderobeplads. Herfra er der adgang til boligens øvrige rum. Lige indenfor døren er der adgang til to gode værelser. Dernæst er der adgang til et depot/teknikrum og på modsatte side et badeværelse med bruser.

Boligens køkken og stue ligger ligefrem for gangen. Det lyse køkken er placeret i den ene ende, lige når du træder ind i rummet. Dette efterlader god plads til både spisesektion og sofagruppe, hvorfra du har et dejligt skue ud mod boligens terrasse. Det store soveværelse har ligeledes vindue ud mod boligens terrasse og har både eget walk-in closet og badeværelse. Terrassen ligger i åben forbindelse til de mange grønne områder på Propellen.

Fakta om lejemålet

Type:
Bolig, Rækkehus
Sags nr.:
29-1-26
Værelser:
4 værelser
Størrelse:
105 m2
Energimærkning:
Overtagelse:
Snarest

Økonomi

Leje pr. mdr.:
9.185,00
A/c varme:
A/c vand:
A/c EL:
Antennebidrag:
Internet:
Renholdelse:
Fællesudgifter:
Driftsudgift:
Total pr. md:
9.185,00
Depositum:
27.555,00
Forudbetalt leje:
9.185,00
Scroll to Top