Sofiendalsvej 85 st. th. 9200 Aalborg SV

Velbeliggende og præsentable kontorlokaler i totalrenoveret ejendom i Sofiendalskvarteret

Lejemålet er indrettet moderne og med fleksible løsninger. Lejemålet består af to sektioner med storrumskontorer, to mødelokaler i forskellige størrelser samt et mindre lager – der alternativt kan anvendes til kontor.

Lejemålet er i alt på 287 m2 inkl. fællesarealer. Der er adgang til lejemålet fra fællesindgangsparti, og selve lejemålet er indrettet moderne og med fleksible løsninger. Lejemålet består af to sektioner med storrumskontorer, to mødelokaler, to mødelokaler i forskellige størrelser samt et mindre lager – Der alternativt kan anvendes til kontor.

I lejemålet er der et funktionelt og rummeligt kantineområde med moderne køkken. Lokalerne fremstår lyse og præsentable. Lokalerne rummer brede anvendelsesmuligheder til mange forskellige typer virksomheder indenfor kontor, salg, IT, service mv.

Arealerne i indgangspartiet både i stueplan og 1. sal er fællesområde for ejendommens lejere. Der betales via driftsudgifterne til renholdelse/vedligeholdelse af fællesområder ligesom der er etableret fælles alarmsystem.

Ejendommen er beliggende på en stor grund med grønne arealer, der omkranser ejendommen og derved skaber et hyggeligt miljø omkring lejemålet. Lejemålet har en central placering på Sofiendalsvej, der er et større erhvervsområde i Aalborg.

Der er gode og gratis parkeringsforhold ved ejendommen, som deles med de andre lejere i bygningen.

Huslejen mm. betales kvartalsvis forud. Alle ydelser tillægges moms p.t. 25%.

Yderligere information om ejendommen

Sofiendalsvej 85

Velbeliggende og præsentable kontorlokaler i Aalborg SV.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1970, men er løbende renoveret og opdateret, så ejendommen fremstår i flot stand. Ejendommen er beliggende tæt på motorvejsnettet og har gode parkeringsforhold, ligesom der er gode busforbindelser.

Fakta om lejemålet

Type:
Erhverv
Sags nr.:
2-10-11
Værelser:
værelser
Størrelse:
287 m2
Energimærkning:
Overtagelse:
Snarest

Økonomi

Leje pr. mdr.:
19.133,33
A/c varme:
1.333,33
A/c vand:
333,33
A/c EL:
833,33
Antennebidrag:
Internet:
Renholdelse:
Fællesudgifter:
4.333,33
Driftsudgift:
Total pr. md:
21.633,32
Depositum:
114.800,00
Forudbetalt leje:

Ekstra faciliteter

Scroll to Top