Reserveret

Skansehøj 14 2. Lejl. 6 9400 Nørresundby

Her er der mulighed for at leje en flot og velindrettet 2-værelses lejlighed. Lejligheden har en dejlig altan med en fantastisk udsigt, som er ideel til både kæresteparret eller en enkelt person.

Stuen er lys og rummelig med et stort vinduesparti, der giver masser af naturligt lys. Der er åben planløsning mellem stuen og køkkenet, som er veludstyret med et flot hvidt HTH-køkken og alle nødvendige hårde hvidevarer såsom:

  • Køle/fryseskab
  • Indbygningsovn
  • Opvaskemaskine
  • Emhætte
  • Kogeplade
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler

.Lejlighedens badeværelse er udstyret med en vaskemaskine, tørretumbler og en stor bruseniche.

Lejligheden har et soveværelser med indbyggede skabe langs hele den ene væg, hvilket giver masser af opbevaringsplads.

Til lejligheden hører et særdeles stort depotrum. Ejendommen har en elevator og en stor fælles tagterrasse, som beboerne kan benytte. Det er muligt at leje en garage eller carport, hvis det ønskes.

Husdyr er ikke tilladt – ej heller besøg.

Rygning er ikke tilladt i lejligheden eller på ejendommens indvendige fællesarealer

Yderligere information om ejendommen

Skansehøj 10-14

Skansehøj udgør en oplevelsesværdig beliggenhed i Nørresundbys højere luftlag, som man ikke kan undgå at forelske sig i. Terrænet strækker sig 40 meter over Limfjorden, hvilket bringer bygningsværket på højde med selveste Aalborg Tårnets ikoniske skikkelse på den anden side af fjorden. Som to udsigtsfulde tvillinger blinker de venligt til hinanden fra hver deres ende af byen og skaber tilsammen en unik balance mellem Nørresundby og Aalborg højt i landskabet.
Området lige foran Skansehøj er præget af frodige grønne arealer. Bagved har man et af områdets smukkeste vartegn i form af Lindholm Kridtgrav.

Skansehøj er skabt ud fra visionen om at udnytte den fantastiske beliggenhed fuldt ud, så man som beboer får det optimale udbytte af lyset, luften og udsigtens åbne horisonter.

Arkitekten er nøje udvalgt med henblik på at skabe ejendommen ud fra et landskabsarkitektonisk perspektiv, hvor natur og byrum forenes på mest harmonisk vis. Dette fremgår tydeligt af bygningens materialer, der spiller på naturens elementer.

Fakta om lejemålet

Type:
Bolig, Lejlighed
Sags nr.:
18-3-24
Værelser:
2 værelser
Størrelse:
71 m2
Energimærkning:
Overtagelse:
Snarest

Økonomi

Leje pr. mdr.:
7.469,00
A/c varme:
A/c vand:
300,00
A/c EL:
Antennebidrag:
Internet:
Renholdelse:
Fællesudgifter:
Driftsudgift:
Total pr. md:
7.769,00
Depositum:
22.407,00
Forudbetalt leje:
7.469,00

Ekstra faciliteter

Scroll to Top