Reserveret

Vesterå 17 4. tv. 9000 Aalborg

Skøn 3 værelses central lejlighed

Lejligheden har et lyst køkken, hvor der er installeret følgende hårde hvidevarer:

  • Køle/fryseskab
  • Keramisk kogeplade
  • Ovn
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine
  • Vaskemaskine

I lejlighedens badeværelse er der bordarrangement med håndvask og underskabe. Der er i badeværelset gulvvarme.

I soveværelse er der skydedøre, hvilket giver gode opbevaringsmuligheder. I entréen er der garderobeplads med dertilhørende bøjlestang og en hylde.

Der er afhøvlede gulve i stuer og soveværelse, linoleum på køkkengulv og i entre.

Husdyrhold er ikke tilladt i lejligheden.

Yderligere information om ejendommen

Vesterå 17/Borgergade 1

Ejendommene er opført i år 1919 og indeholder både erhvervslejemål og 21 gode boliger i varierende størrelser fra 68 m² til 147 m². Herudover er der parkeringspladser i gården, som udlejes til lejerne i ejendommen (efter venteliste).

Lejlighederne i ejendommene er indrettet som 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, hvor soveværelserne er placeret mod bagsiden af ejendommen, hvilket betyder, at eventuel trafik fra Borgergade ikke kan høres. Herudover er der installeret nyere Dannebrogsvinduer i lejlighederne, som har lyd- og energiglasruder, således man næsten ikke kan høre trafikken på Borgergade.

Lejlighederne har generelt et godt lysindfald samt gode stuer og værelser med højt til loftet, så man får en rigtig god rumfornemmelse, når man er i lejlighederne. Herudover har de fleste af lejlighederne altaner. Der er også kælderrum til de fleste lejeligheder, dem som ikke har kælderrum, har pulterrum i lejligheden. Der er installeret porttelefon i ejendommen.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg og med få meter til Limfjorden og endnu tættere på det hyggelige gågademiljø i Aalborg, så der er rig mulighed for hygge på havnefronten, shopping eller café besøg.

Herudover ligger busstoppested til de fleste af busserne i Aalborg næsten lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet/arbejdet.

Fakta om lejemålet

Type:
Bolig, Lejlighed
Sags nr.:
1-18-27
Værelser:
3 værelser
Størrelse:
85 m2
Energimærkning:
C
Overtagelse:
Snarest

Økonomi

Leje pr. mdr.:
6.900,00
A/c varme:
650,00
A/c vand:
400,00
A/c EL:
Antennebidrag:
17,50
Internet:
Renholdelse:
Fællesudgifter:
Driftsudgift:
Total pr. md:
7.967,50
Depositum:
20.700,00
Forudbetalt leje:
6.900,00

Ekstra faciliteter

Scroll to Top