Reserveret

Borgergade 1 5. tv 9000 Aalborg

Lækker lejlighed beliggende centralt i Aalborg med indbygget tagterrasse

Lejligheden er ejendommens tagetage, hvor der er en dejlig afskærmet og indbygget tagterrasse med stikkontakt og udsigt over Aalborg. Lejligheden er med loft til kip samt med frithængende bjælker. Derudover har lejligheden er dejlig stor hems.

Lejligheden er indrettet med et sort højglans køkken med alukanter. Der er installeret følgende hårde hvidevarer:

  • Køle/fryseskab
  • Keramisk komfur
  • Emhætte
  • Opvaskemaskine

Badeværelset er med bordarrangement i valnød med integreret vask. Der er marmorfliser på gulv. Herudover er der installeret følgende:

  • Håndklædetørrer
  • Gulvvarme
  • Kombineret vaskemaskine/tørretumbler

Yderligere information om ejendommen

Vesterå 17/Borgergade 1

Ejendommene er opført i år 1919 og indeholder både erhvervslejemål og 21 gode boliger i varierende størrelser fra 68 m² til 147 m². Herudover er der parkeringspladser i gården, som udlejes til lejerne i ejendommen (efter venteliste).

Lejlighederne i ejendommene er indrettet som 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, hvor soveværelserne er placeret mod bagsiden af ejendommen, hvilket betyder, at eventuel trafik fra Borgergade ikke kan høres. Herudover er der installeret nyere Dannebrogsvinduer i lejlighederne, som har lyd- og energiglasruder, således man næsten ikke kan høre trafikken på Borgergade.

Lejlighederne har generelt et godt lysindfald samt gode stuer og værelser med højt til loftet, så man får en rigtig god rumfornemmelse, når man er i lejlighederne. Herudover har de fleste af lejlighederne altaner. Der er også kælderrum til de fleste lejeligheder, dem som ikke har kælderrum, har pulterrum i lejligheden. Der er installeret porttelefon i ejendommen.

Ejendommen ligger i hjertet af Aalborg og med få meter til Limfjorden og endnu tættere på det hyggelige gågademiljø i Aalborg, så der er rig mulighed for hygge på havnefronten, shopping eller café besøg.

Herudover ligger busstoppested til de fleste af busserne i Aalborg næsten lige uden for døren, så det er utrolig nemt at komme til studiet/arbejdet.

Fakta om lejemålet

Type:
Bolig, Lejlighed
Sags nr.:
1-18-9
Værelser:
2 værelser
Størrelse:
80 m2
Energimærkning:
C
Overtagelse:
Snarest

Økonomi

Leje pr. mdr.:
7.211,90
A/c varme:
800,00
A/c vand:
300,00
A/c EL:
Antennebidrag:
17,50
Internet:
Renholdelse:
Fællesudgifter:
Driftsudgift:
Total pr. md:
8.329,40
Depositum:
21.635,70
Forudbetalt leje:
7.211,90
Scroll to Top